Bistro Jan

RESERVEREN

Bistro Jan

ZIEN WE JE SNEL?

Super tof dat we jullie weer mogen ontvangen. Ondanks alle COVID-19 maatregelen zijn wij toch redelijk flexibel. Wij vinden het fijn als je van te voren reserveert maar ben je spontaan in de buurt dan kun je altijd binnen lopen!

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur.

Je kunt reserveren via de knop rechtsonder of telefonisch via 0416-349481

Voedselallergie? Geef dit door bij je reservering, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Jonge genieters? Ze zijn van harte welkom! Wij hebben kinderstoelen beschikbaar. Geef het door bij je reservering, dan zetten we de stoel voor onze kleine gast alvast aan jullie tafel.

ANNULEREN / WIJZIGEN VAN RESERVERINGEN

Kom je met minder of meer gasten, of wil je de reservering annuleren laat het ons dan altijd weten. Bij wijziging van aantal gasten kunnen wij de tafel aanpassen zodat jullie meteen aan tafel kunnen. Moet je de reservering geheel annuleren dan kunnen wij de tafel nog klaarzetten en reserveren voor andere gasten.

IETS TE VIEREN?

Vuurwerk, ballonnen en confetti zijn niet toegestaan bij JAN, wanneer je iets te vieren hebt, geef dit aan, we zullen je over de mogelijkheden informeren.

Grote groepen

EEN SPECIALE GELEGENHEID?

Trouwen, een groot verjaardagsfeest, private diner met vrienden en familie of een zakelijke bijeenkomst… er zijn veel redenen denkbaar om Bistro JAN te reserveren voor een besloten gezelschap.
Bel ons om van gedachten te wisselen: 0416 34 94 81

Kloosterwerf 23  /  5141 GN Waalwijk / 0416-349481 / info@janwaalwijk.nl

Maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur.