Bistro Jan

RESERVEREN

Bistro Jan

ZIEN WE JE SNEL?

Je bent altijd welkom om binnen te lopen bij Bistro JAN. Wil je verzekerd zijn van een tafel voor lunch of diner, bel ons dan om te reserveren: 0416 – 34 94 81 of vul het formulier hieronder in.

We zijn geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur.
Maandag 24 februari gesloten
Dinsdag 25 februari open va 17.00 uur
Woensdag 26 februari open va 17.00 uur

Voedselallergie of -intolerantie? Geef het door bij je reservering, dan houden we daar rekening mee. Jonge genieters? Ze zijn van harte welkom! We hebben kinderstoelen beschikbaar. Geef het door bij je reservering, dan zetten we de stoel voor onze kleine gast alvast klaar aan jullie tafel.

ONLINE RESERVEREN

LET OP! Op zondagen zijn wij gesloten!
De reservering is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen via reserveringen@janwaalwijk.nl


Verjaardag, allergiën etc.ANNULEREN / WIJZIGEN VAN RESERVERINGEN

Kom je met minder of meer gasten, of wil je de reservering annuleren laat het ons dan altijd weten. Bij wijziging van aantal gasten kunnen wij de tafel aanpassen zodat jullie meteen aan tafel kunnen. Moet je de reservering geheel annuleren dan kunnen wij de tafel nog klaarzetten en reserveren voor andere gasten.

IETS TE VIEREN?

Vuurwerk, ballonnen en confetti zijn niet toegestaan bij JAN, wanneer je iets te vieren hebt, geef dit aan, we zullen je over de mogelijkheden informeren.

Grote groepen

EEN SPECIALE GELEGENHEID?

Trouwen, een groot verjaardagsfeest, private diner met vrienden en familie of een zakelijke bijeenkomst… er zijn veel redenen denkbaar om Bistro JAN te reserveren voor een besloten gezelschap.
Bel ons om van gedachten te wisselen: 0416 34 94 81

Kloosterwerf 23  /  5141 GN Waalwijk / 0416-349481 / info@janwaalwijk.nl

Maandag t/m zaterdag vanaf 11:30  /  zondag op aanvraag