Bistro Jan

OVER ONS

Bistro Jan

YEAH! BLIJ DAT WE JULLIE WEER MOGEN ONTVANGEN!

Bistro JAN is een gezellige Urban Bistro in het centrum van Waalwijk. In een prachtige boerderij met een secret garden, strijk je neer voor een goede kop koffie of een heerlijke (zaken)lunch. s’Avonds geniet je van de verfijnde gerechten van onze avondkaart.

-NOTHING BRINGS PEOPLE TOGETHER LIKE GOOD FOOD!-

2004

EEN NIEUWE STEK, OP EEN VERTROUWDE PLEK

In 2004 openden in Waalwijk de deuren van Restaurant de Luwte. Na het 12,5 jarig bestaan in 2016 is Restaurant De Luwte in Waalwijk verbouwd en geopend als compleet nieuw horecaconcept: Bistro JAN. De naam is een eerbetoon aan de prachtige kerk Sint Jan de Doper, in wiens luwte Bistro JAN te vinden is. Een nieuw concept, met vertrouwde kwaliteit!

Menukaart

DAGVERSE SEIZOENSPRODUCTEN

Bistro JAN bevindt zich in een voormalig kloosterboerderij uit 1440, het oudste monument van Waalwijk. We zijn dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur. Neem plaats aan onze foodbar, kies een tafel in de gezellige bistro of strijk bij mooi weer neer in onze secret garden. We koken met dagverse vis, vlees en groenten van de allerbeste leveranciers. Het menu verandert met de seizoenen mee. Komen we tijdens de inkoop iets moois tegen, dan komt dat ook op de kaart.

Zien we je snel?

RESERVEREN

Super tof dat jullie naar JAN willen komen. Wij vinden het fijn als je van te voren reserveert maar ben je spontaan in de buurt dan kun je altijd binnen lopen!

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Zien we je snel?

RESERVEREN

Super tof dat jullie naar JAN willen komen. Ondanks alle COVID-19 maatregelen zijn wij toch redelijk flexibel. Wij vinden het fijn als je van te voren reserveert maar ben je spontaan in de buurt dan kun je altijd binnen lopen!

Openingstijden: maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Kloosterwerf 23  /  5141 GN Waalwijk / 0416-349481 / info@janwaalwijk.nl

Maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur.