JAN Bistrobar

OVER ONS

JAN Bistrobar

JAN Bistrobar is een gezellige urban bistro in het centrum van Waalwijk. In een prachtige boerderij met een secret garden geniet je van onze toffe gerechten. Alle gerechten zijn in voorgerechtporties! Maak zelf een mix van onze toffe gerechten, proef, ontspan en geniet! Begin met een bite .. of twee & kies daarna drie (of meer) gerechtjes p.p. (drie gerechtjes staat gelijk aan een traditioneel voor- en hoofdgerecht)

Share it or not … it’s up to you!

2004

EEN NIEUWE STEK, OP EEN VERTROUWDE PLEK

In 2004 openden in Waalwijk de deuren van Restaurant de Luwte. Na het 12,5 jarig bestaan in 2016 is Restaurant De Luwte in Waalwijk verbouwd en geopend als compleet nieuw horecaconcept: JAN Bistrobar. De naam is een eerbetoon aan de prachtige kerk Sint Jan de Doper, in wiens luwte JAN Bistrobar te vinden is. Een nieuw concept, met vertrouwde kwaliteit!

Menukaart

DAGVERSE SEIZOENSPRODUCTEN

JAN Bistrobar bevindt zich in een voormalig kloosterboerderij uit 1440, het oudste monument van Waalwijk. We zijn dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur. Neem plaats aan onze foodbar, kies een tafel in de gezellige bistro of strijk bij mooi weer neer in onze secret garden. We koken met dagverse vis, vlees en groenten van de allerbeste leveranciers. Het menu verandert met de seizoenen mee. Komen we tijdens de inkoop iets moois tegen, dan komt dat ook op de kaart.

Zien we je snel?

RESERVEREN

Super tof dat jullie naar JAN willen komen. Wij vinden het fijn als je van te voren reserveert maar ben je spontaan in de buurt dan kun je altijd binnen lopen!

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Zien we je snel?

RESERVEREN

Super tof dat jullie naar JAN willen komen. Wij vinden het fijn als je van te voren reserveert maar ben je spontaan in de buurt dan kun je altijd binnen lopen!

Openingstijden: maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Kloosterwerf 23  /  5141 GN Waalwijk / 0416-349481 / info@janwaalwijk.nl

Maandag t/m zaterdag geopend vanaf 17.00 uur.